Taulu-MM

OK, MM, EM, World Cup, Euroopan GP ja World Games karsinnat Suomessa. Aikuiset ja juniorit. Tähtäin-, maasto ja talja.
Avoin foorumi, vain rekisteröityneet voivat kirjoittaa.

Valvoja: postmaster

Mikko Juutilainen
Viestit: 265
Liittynyt: 04.12.08 21.15
Paikkakunta: Helsinki

Taulu-MM

Viesti Kirjoittaja Mikko Juutilainen »

Milloin liitto linjaa miten ja koska karsitaan ensi kauden MM-kisoihin?
Ensi vuoden ohjelman rakentelu on käynnissä niin helpottaisi tietää tärkeät päivämäärät jo hyvissä ajoin.

Petteri Alahuhta
Viestit: 218
Liittynyt: 08.01.05 22.08

Re: Taulu-MM

Viesti Kirjoittaja Petteri Alahuhta »

Hei,

Asiasta keskusteltaneen tulevan viikonlopun leirillä Kuortaneella.

Varsinainen päätös karsinta-ajankohdista ja -menetelmistä tehtäneen hallituksen kokouksessa, joka pidetään Porin kisojen jälkeen 23.11.2014.

Taulu-MM-karsintakisojen ajankohdat pitäisi siis olla tiedossa marraskuun aikana.

**Petteri

Petteri Alahuhta
Viestit: 218
Liittynyt: 08.01.05 22.08

Re: Taulu-MM

Viesti Kirjoittaja Petteri Alahuhta »

kts. erillinen viesti kauden 2015 arvokisakarsintakeskustelussa.

Tiivistelmä: Taulu-MM karsintamenettely ja taloudlelinen tuki päätetään 23.2.2015.

**Petteri

Petteri Alahuhta
Viestit: 218
Liittynyt: 08.01.05 22.08

Re: Taulu-MM

Viesti Kirjoittaja Petteri Alahuhta »

Tauluammunnan ensimmäinen karsinta ammuttiin viime viikonloppuna Seinäjoella. Tuossa kisassa karsittiin taljan paikoista. Tulosten perusteella joukkueeseeen on ehdolla
- miesten taljaluokassa Mikko Juutilainen, Jere Forsberg ja Juho Hautamäki
- Naisten taljaluokassa Anne Lantee ja Tiina Kärkkäinen
Kaikilla edellä mainituilla ampujilla on myös kisojen minimiraja ylitettynä. Jokaiselta on myös ilmoittanut olevansa lähdössä kisaan mukaan.

Ensi viikonloppuna ammutaan iitissä karsinnan toinen osuus eli tähtäinjousen karsinta. Mukaan on ilmoittautunut hyvä määrä karsijoita, joten odotettavissa on kovat kisat. SJAL:n tilastotietokannan perusteella kisarajan (620) on ylittänyt miehissä jo 10 ampujaa ja naisissa (600 pistettä) kaksi ampujaa.

Mikäli jonkun kisarajan ylitys puuttuu tulostietokannasta, se on syytä saattaa ensi tilassa allekirjoittaneen tai MiikaA:n tietoon. Joukkueen valinta tehdään tulevana viikonloppuna sen tiedon perusteella, joka edellämainituilla henkilöillä on lauantai-iltaan mennessä.

Tanskan matkan kustannukset tulee olemaan urheilijaa kohti laskettuna arviolta seuraavaa luokkaa(kulut helsingistä helsinkiin).
- lento n. 250 €
- Majoitus n 100 €/ vrk x 9 = 900 €
- Yhteensä n. 1100 € - 1400 €
Tarkempi arvio ehkä käytettävissä viikonlopppuna.

Tähtäinluokan ampujien, jotka aikovat osallistua MM-kisoihin, on välittömästi karsinnan jälkeen, sitovasti ilmoitettava (Miika Aulio kisapaikalla), ovatko käytettävissä kisajoukkueeseen, mikäli tulevat valituksi.

Jonkin verran on ollut kyselyjä, voidaanko esim. hk-valmentajia akreditoida joukkueeseen. Todennäköisesti muutamia valmentajia / huoltajia voidaan joukkueeseen akreditoida. Nämä henkilöt joutuvat kattamaan omat kulunsa (matka, majoitus ja akreditointikulu 100/200€) kokonaisuudessaan itse ja järjestämään itse matkansa ja majoituksensa. Kisajoukkueeseen akreditoidut hk-valmentajat ja huoltajat ovat ns. "koko joukkueen käytettävissä" eli osallistuvat joukkueen yleisiin töihin, edesauttavat parhaansa mukaan koko joukkueen menestystä ja toimivat joukkueenjohtajan ohjauksessa/alaisuudessa.

Kisajoukkue (ml. mahdolliset hk-valmentajat ja muut joukkueeseen akreditoitavat henkilöt) valitaan tulevana sunnuntaina ja ilmoitetaan kisajärjestäjille 2.7.2015
**Petteri

SJAL, hallituksen pj
p. 040 7084326,
e. petteri.alahuhta@gmail.com

Ari Tuokkola
Viestit: 957
Liittynyt: 21.09.09 19.19
Paikkakunta: Teuva

Re: Taulu-MM

Viesti Kirjoittaja Ari Tuokkola »

Eikö mukaan tulevat Hk-valmentajat ole yksinkertaista akreditoida joukkueen kanssa samalla tavalla niinkuin ennenkin on tehty, samaan hotelliin. Kuuluvathan he myös joukkueeseen?

Petteri Alahuhta
Viestit: 218
Liittynyt: 08.01.05 22.08

Re: Taulu-MM

Viesti Kirjoittaja Petteri Alahuhta »

Ari Tuokkola kirjoitti:Eikö mukaan tulevat Hk-valmentajat ole yksinkertaista akreditoida joukkueen kanssa samalla tavalla niinkuin ennenkin on tehty, samaan hotelliin. Kuuluvathan he myös joukkueeseen?
Mikäli olisimme ilmoittamassa joukkuetta suunnilleen kuukautta aikaisemmin tai ennakkoilmoittautumisten yhteydessä olisi ollut tiedossa sitovat ilmoitautumiset kaikkien hk-valmentajien osalta, olisi ollut selkeää hoitaa kaikki samassa yhteydessä.

Joukkueen käyttämä hotelli on tämän päivän tiedon mukaan täyteen varattu, joten sinne ei aikaisempien varausten lisäksi ole löydettävissä lisähuoneita.

Joukkueeseen hk-valmentajia voidaan ilmoittaa (akreditoida) samalla kun joukkuekin. Toimistosta Anne L on lähdössä lomalle joten ylimääräisiin matka- ja majoitusselvittelyihin ei ole mahdollisuksia. Kööpenhaminasta luulisi löytyvän majapaikkoja myös kisajärjestäjän majoitusvaihtoehtojen ulkopuolelta. Myös matkat on suht. helppo järjestää Internetin palveluiden kautta.
**Petteri

SJAL, hallituksen pj
p. 040 7084326,
e. petteri.alahuhta@gmail.com

Vastaa Viestiin