Kemin SM kisat

Kilpailutiedotteet Suomessa järjestettävistä kilpailuista: kilpailukutsut, taulujärjestykset, majoitusvaihtoehdot.
Avoin foorumi, vain rekisteröityneet voivat kirjoittaa.

Valvoja: postmaster

Juha Siurumaa
Viestit: 26
Liittynyt: 30.03.17 12.07

Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja Juha Siurumaa »

MAJOITUSTARJOUS TAULUAMMUNNAN SM-KISAT 70/50M 26.-28.7.2019, KEMISSÄ

1 hengen huone 80 € / vrk
2 hengen huone 90 € / vrk

Lisävuoteet:
Aikuiset 26 € / vrk
Lapset alle 12 v. 14 € / vrk

Hinnat sisältävät majoituksen lisäksi runsaan aamiaisen seisovasta pöydästä, iltasaunan sekä ilmaisen langattoman verkon käytön.

Tehdessäsi varausta, käytä tunnusta "Pohjan Jousi 60-vuotis juhlakilpailu"

Varaukset ja tiedustelut:
Hotelli Merihovi vastaanotto:
tel. 040-6853500
@-posti: hotel@merihovi.fi

https://www.merihovi.fi/fi/hotelli-meri ... 28-7-2019/
Juha Siurumaa
Viestit: 26
Liittynyt: 30.03.17 12.07

Re: Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja Juha Siurumaa »

Taulu SM-kisojen ruokailujen osto.
MENU:
Perjantaina 26. 07.19 : muusi + lihapullat sekä vihersalaatti Lauantaina 27.07.19 : Riisi + kanakastike sekä mustaherukkasalaatti Sunnuntaina 28.07.19 : peruna + lohimureke sekä punajuurisalaatti Kaikki annokset sisältävät Maidon/mehun, leivän ja voin.
Kaikki annokset ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
Kaikki ruoka-annokset maksavat 10 €/kpl
Ruoka tilataan, maksamalla ruoka-annokset seuran tilille: FI10 1843 3000 0147 64
Maksutositteen viestikenttään merkitään ostajan nimi, annosten määrä ja päivä ja kilpailijan sarja, mikäli ei ole kilpailija, siitä merkintä.
Kilpailijoiden ruokakupongit laitetaan kilpailijan kassiin, jossa myös muut tarvittavat dokumentit. Mikäli ei ole kilpailijan kassia käytössä, noudetaan maksetut kupongit kanttiinista, joka on kilpailupaikalla.
Mikäli olette tilannut ruokia, mutta ette pääse paikalle, rahoja ei palauteta, koska kaikki tilatut ruoat maksetaan alihankkijalle könttänä.
Esim1. tilauksesta: Matti Meikäläinen 50T pe 1kpl ja la 1 kpl ja su 1 kpl. Esim 2. Heikki Heimo ei kilpailija la 1 kpl
Esim 3. Mari Marila N la 5 kpl ja su 5 kpl

Ruokailu varaukset viim. 21.7 mennessä
Lisätietoja Pohjan Jousi ry Seppo Hautamäki p. 040-707 9789
Jukka Peltola
Viestit: 216
Liittynyt: 06.02.11 13.30

Re: Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja Jukka Peltola »

4 vuotta sitten oli kaikkien ikäluokkien SM-kisat Espoossa ja kuraa tuli niskaan huonosta buffetista ja monesta muusta itse kilvan-ammuntaan liittymättömästä toiminnasta,mutta kisat käytiin ja palkinnot jaettiin.Kisa eteni kuitenkin lähes aikataulussa.

Kemin kisat eivät onnistuneet mielestäni:Aamulla kun saavuimme kisapaikalle navigaattori opasti meidät suljetun portin eteen.Opasteita kisapaikalle en nähnyt ainuttakaan. Kuitenkin harjoitusammunta pääsi käyntiin ja kilpailun alkua odoteltiin.Kisa alkoi ja siitä alkoi myös ongelmat.Jokainen kilpailuja käynyt saattoi havaita,että jossain takkuaa,sillä alkukilpailu kesti tosi pitkään.
Toivonkin PoJo:n suunnalta jonkinlaista selitystä,miksi kilpailu venyi niin paljon yli aikataulun.
Jos olen ainut järjestelyihin pettynyt,pyydän anteeksi kierosilmäisyyttäni.
TJukka Peltola KyJo 70T
Kari Raivio
Viestit: 3
Liittynyt: 28.02.14 18.05
Seura: Tapanilan Erä

Re: Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja Kari Raivio »

Ampuiko Järvenpään Jousiampujien seniorijoukkue (Y70) Kemissä 70-vuotiaiden Suomen ennätyksen 1586 pistettä?
Ei ampunut, jos noudatamme uusia sääntöjä, joiden mukaan joukkueen jäsenten ampumamatkan on oltava 60 m. Tällöin 70 vuotta täyttäneet eivät voi muodostaa joukkuetta, koska heidän matkansa on 50 m.
Kemissä tapahtui kuitenkin IANSEO:ssa olevien tulosten perusteella niin, että seniorien tähtäinjoukkueiden hopean voitti 1685 pisteellä Pohjan Jousi, jonka joukkueessa ampui yksi Y70-luokan ampuja 50 metrin matkalta.
Jos lasketaan POJOn 3 parhaan 60 metriltä ampuneen pisteet yhteen, saadaan 1679 pistettä. Saman pistemäärän ampui Artemis, jolla oli kuitenkin enemmän kymppejä.
Jos olen laskenut oikein ja ymmärtänyt säännöt oikein, kuuluisivatko seniorijoukkueiden hopeamitalit Artemiksen ampujille?
Sähköisen tuloslaskennan pettäminen loi tietysti paineita kaikille.
Kari Raivio
JuusoHeikkila
Viestit: 82
Liittynyt: 04.01.05 23.44

Re: Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja JuusoHeikkila »

Kari on oikeassa. Artemis voitti kympeillä senioreiden joukkuehopeaa ennen Pohjan Jousen joukkuetta. Asia on tänään käyty läpi osapuolten kesken ja mitalit vaihdetaan lähipäivinä. Kyseessä on inhimillinen erehdys. Onneksi Oulaisten Sulka oli ylivoimainen mestari eikä jättänyt kullan suhteen mitään jossiteltavaa!

En tällä kertaa ollut Kemissä, mutta olen kuullut useammastakin lähteestä mm. teknisistä vaikeuksista. Pääkaupunkiseudun kisoja v.2015 olin mukana järjestämässä. Silloin työmäärä oli niin hirmuinen ettei kaikki avainhenkilöt ole ehkä vieläkään siitä toipuneet. Pyytäisinkin jousiammuntaväeltä armoa yksityiskohtaisten epäonnistumisten käsittelyssä. Järjestävän seuran pitää antaa vetää hetki happea raskaan kisaviikonlopun jälkeen.
Jani Savilampi
Viestit: 39
Liittynyt: 01.01.05 17.36
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja Jani Savilampi »

Seniori tähtäinjoukkueen osallistuvien luokkien määrityksessä oli virheellisesti mukana myös 70 vuotiaiden luokat.
Tuloslista on päivitetty Ianseo-ohjelman sivuille.

Yksi perjantain puhelimen yhteysongelmista johtui yhdeltä osin siitä että verkkokaapelin (100m) yliajosuojaus jäi vajaaksi eli kun sen päältä ajatettiin autoilla ylitse niin se ei kestänyt. Verkkokaapelissa on heikkoja kohtia n. 5-6 m matkalla.

Perjantai-iltana muutimme kentän tukiasemien sijainteja jolloin saimme korvaavia kaapeleita tämän vioittuneen kaapelin tilalle. Seuraavaksi parantelimme verkkokaapelin suojausta ja lisäsimme aitoja sillain että siitä kohti ei enää ajeta. Tämä olisi pitänyt tehdä jo torstai-iltana.

Lauantai-iltana muutettiin jälleen tukiasemien sijaintia kun taustalinjat muuttuivat niin otettin käyttöön vielä 2 kpl 50m verkkokaapelia.

Kaapelit jotka menivät tukiasemille koostuivat useammasta eri mittaisesta kaapelista (n. 20m, 30m, 50m) joiden välissä oli jatkopaloja.
Tämä heikenti joiltakin osin yhteyksiä puhelimiin. Lauantaina ja sunnuntaina toimivat paremmin mutta silloinkin välillä tuli yhteyskatkoja.

T. Jani Savilampi
Avatar
Harri Verho
Viestit: 525
Liittynyt: 17.08.09 22.14
Paikkakunta: Pirkanmaa
Viesti:

Re: Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja Harri Verho »

Olin seuraamassa tilannetta perjantaina ja verkkokaapeleista näki selkeästi että olivat ottaneet osumaa ilmeisesti jo aamulla jolloin tavaraa tuotiin "päämajalle". Sen vuoksi tulostiimi joutui juoksemaan koko päivän keskuksen ja taulujen (eli puhelinten) välillä. Huomattava ponnistus tiimiltä päivän aikana jolloin ei ollut mahdollista vielä korjata itse ongelmaa.

Ajatellen seuraavia kilpailuita tarvitsemme selkeämmät ohjeet kuinka tulospalvelujärjestelmä rakennetaan - mukaanlukien topologia, välineiden suojaukset sekä ohjelmiston käytön ohjeistus.

Mobiiliappiksen käytön ongelma on se että mobiililaitetta ei osata käyttää vaan sen oppiminen tapahtuu live -tilanteessa eli kilpailussa. Nyt tulostiimi joutui korjaamaan väärin syötettyjä pisteitä taululla mikä viivästytti osaltaan kilpailua. Kilpailija haluaa ymmärrettävästi keskittyä ampumaan, ylimääräisiä ärsykkeitä, kuten appiksen opettelua, ei halua kukaan tehdä kilpailujen aikana. Itse ainakin tunnustan että en ole tutustunut mobiilisovellukseen kunnolla, itse asiassa vain ollessani kilpailuissa olen edes koskenut siihen. enkä ole tutustunut käyttöohjeisiin.

Tässä olisi osa-alue jota voitaisiin parantaa paremmalla ohjeistuksella.
Pentti Vikström
Viestit: 939
Liittynyt: 05.01.05 12.45

Re: Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja Pentti Vikström »

Jani Savilampi kirjoitti: 31.07.19 23.15 Seniori tähtäinjoukkueen osallistuvien luokkien määrityksessä oli virheellisesti mukana myös 70 vuotiaiden luokat.
Tuloslista on päivitetty Ianseo-ohjelman sivuille.
Joukkuekisa lienee haasteellinen myös SE-tulosten hyväksymisessä. Esim. edellisen kesänä Iitin seniorism:ssä Sulan tähtäinjoukkue ylitti 50v silloisen joukkue SE:n, jopa kuluneena kesänä hyväksytyn PoJo:n ”uuden SE:n”.
Juuso Huhtala
Viestit: 1071
Liittynyt: 03.01.05 20.07
Paikkakunta: Kaarina

Re: Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja Juuso Huhtala »

Harri Verho kirjoitti: 01.08.19 10.27Mobiiliappiksen käytön ongelma on se että mobiililaitetta ei osata käyttää vaan sen oppiminen tapahtuu live -tilanteessa eli kilpailussa. Nyt tulostiimi joutui korjaamaan väärin syötettyjä pisteitä taululla mikä viivästytti osaltaan kilpailua. Kilpailija haluaa ymmärrettävästi keskittyä ampumaan, ylimääräisiä ärsykkeitä, kuten appiksen opettelua, ei halua kukaan tehdä kilpailujen aikana. Itse ainakin tunnustan että en ole tutustunut mobiilisovellukseen kunnolla, itse asiassa vain ollessani kilpailuissa olen edes koskenut siihen. enkä ole tutustunut käyttöohjeisiin.

Tässä olisi osa-alue jota voitaisiin parantaa paremmalla ohjeistuksella.
Jos järjestäjältä likenee yksi ylimääräinen opastaja puhelimen kera, niin esimerkiksi ilmoittautumispisteen yhteyteen voisi järjestää kisaajille mahdollisuuden harjoitella sovelluksen käyttöä. Vastaava järjestely on käytössä kv-kisoissa tyypillisesti välinetarkastuksen yhteydessä. Mutta siellä tietysti on ampujilla todennäköisemmin harjoituspäivänä se ylimääräinen hetki aikaa näpytellä, kun kisa on vasta seuraavana päivänä. :D
Keskinkertaisena olet yhtä lähellä huippuja kuin vasta-alkajia.
Kari Raivio
Viestit: 3
Liittynyt: 28.02.14 18.05
Seura: Tapanilan Erä

Re: Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja Kari Raivio »

Vielä kerran 70-luokan joukkuekilpailusta

Periaatteellisesti on väärin sulkea yksi luokka ulos senioriluokkien joukkuekilpailusta. Sjal:in voimassa olevat säännöt kuitenkin estävät 70-luokan ampujia muodostamasta joukkuetta omalla virallisella ampumamatkallaan. Tämä on rakenteellista syrjintää, joka pitää poistaa. Kaikille ikäluokille pitää ulkoammunnassakin varmistaa yhdenvertaiset oikeudet kilpailemiseen myös joukkueina Suomen mestaruuksista ammuttaessa.

Kari Raivio
JuusoHeikkila
Viestit: 82
Liittynyt: 04.01.05 23.44

Re: Kemin SM kisat

Viesti Kirjoittaja JuusoHeikkila »

"Rakenteellinen syrjintä" kuulostaa todella pahalta. Eikö voisi ajatella niin, että iäkkäimmille (eli 70 v. täyttäneille) tarjotaan mahdollisuus kisata henkilökohtaisista mestaruuksista vielä sen jälkeenkin, kun ammunta 60 metrin matkalta tuntuu liian hankalalta? Mahdollisuus osallistua senioreiden joukkuekisaan voi kaiketi myös kannustaa iäkkäämpiä ampujia harjoittelemaan pidempiä matkoja.
Vastaa Viestiin